FREE SHIPPING ON ORDERS OVER €70 (NL & BE). ORDERS PLACED BEFORE 22:00 WILL BE SHIPPED THE SAME DAY (MON-FRI)
FREE SHIPPING > €70 (NL & BE). ORDER BEFORE 22:00 = NEXT DAY DELIVERY (NL & BE)
 DE  EN  NL 

Retourneren & Terugbetalen

Dankjewel voor je aankoop bij Zoen voor Gust. We hopen dat je blij bent met je bestelling. Als je, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent, kun je je aankopen binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen.

Je kunt de retour aanmelden via deze link: https://www.retourneren.nl/zoenvoorgust

Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt en dat alle labels of etiketten intact zijn, anders kan ons magazijn de retour niet verwerken. Je kunt de originele verpakking gebruiken, maar dit is niet noodzakelijk.

Als wij de zending hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen naar je overmaken.

In ieder geval zullen wij retouraanvragen alleen goedkeuren als de producten ongedragen en ongewassen zijn, en op geen enkele manier gerepareerd of aangepast. Retourproducten worden alleen geaccepteerd als deze in onbeschadigde verpakking worden verzonden, met de labels nog intact en bevestigd. Ook moet het product compleet zijn - de twee onderdelen van een paar moeten bijvoorbeeld samen worden geretourneerd. Gepersonaliseerde items, gift boxes en cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden. Om hygiënische redenen accepteren wij geen retours van Bermbach handgemaakte bedden, Bibs spenen, zuigflessen en huidverzorging.

Verzendkosten van de geretourneerde producten worden geheel door de klant betaald. In geen geval zal Zoen voor Gust de verzendkosten van een retour vergoeden.

Als de retourinstructies correct zijn opgevolgd en de retour is goedgekeurd, zal Zoen voor Gust het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten vergoeden binnen 14 dagen na ontvangst.

Voor klanten buiten de EU: vermeld "return commercial sample" op het pakket en vergeet niet de factuur die je van ons ontvangen hebt toe te voegen, anders worden douanekosten in rekening gebracht voor Zoen voor Gust, die we vervolgens zullen verhalen op jou.

x